Journalsystemet Ad Curis

For virksomheter med mennesket i fokus

Komplett journalsystem med digitale tjenester skreddersydd for spesialisthelsetjenesten med kunder innen rehabilitering, tverrfaglig spesialisert rusbehandling, psykisk helsevern, samt virksomheter innen omsorg og forebygging.
behandler-på-kontor-2

Bedre flyt frigjør tid

Våre kunder bryr seg om sine brukere, de som faller utenfor og de som trenger rehabilitering. I en hektisk hverdag med økende offentlige krav og administrasjon, er det nødvendig med digitale løsninger som bidrar til bedre flyt i helsetjenestene. Med Ad Curis frigjøres kapasitet til det som faktisk betyr noe. 

funksjoner

Sømløst tilpasset din bedrift

Ad Curis er skalerbart og fleksibelt, noe som betyr at våre kunder kan sette opp de funksjonene og tjenestene de faktisk bruker. Ad Curis kan altså fungere som et enkelt registreringssystem for dokumentasjon og rapportering, men også som et komplett fagsystem for store og komplekse virksomheter.

Journal

Alle helse- og sosialopplysninger samlet i en strukturert journal bygget på nasjonale standarder.

elektronisk journal

Administrasjon

Dekker registreringsbehov for alle omsorgsnivåer (døgn -, dag – og poliklinisk behandling).

Samhandling

Elektronisk meldingsutveksling muliggjør sikker oversending av pasientinformasjon mellom ulike tjenestenivåer. 

Varekjøp

Systemet håndterer registrering og rapportering av egenandeler. Utskrift av kvittering og fakturagrunnlag. 
Kan integreres mot enkelte regnskapssystemer. 

Aktivitetsplan

Kalender som gir en visuell oversikt over virksomhetens aktiviteter. Effektiv ressursstyring, statistikk og dokumentasjon av driften. Integreres med Office365.

Rapportering

Løsninger som gjør det svært enkelt å produsere og få god oversikt over nøyaktig statistikk og data (søkelister, interne rapporter, NPR og BKM). 

Kunder forteller

Våre tjenester

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer prissettingen?

Vår prismodell er tilpasset ulike type virksomheter, avhengig av segment og størrelse.  Vi tilbyr en modell basert på antall behandlere som skal ha tilgang til løsningen. Du er velkommen til å kontakte oss for mer prisinformasjon.

Hvem passer Ad Curis for?

Ad Curis er skalerbart og passer derfor godt til både store og små virksomheter innen spesialisthelsetjenesten: rehabilitering, tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB), psykisk helsevern (PHV).

I tillegg benyttes Ad Curis av tjenester som driver botilbud for rusavhengig, omsorgsboliger, avlastningshjem, forebyggende tjenester rettet mot ungdom, familieveiledning, barnevern, kompetansesentre for sjeldne diagnoser.

Er dette en sikker løsning for sensitive opplysninger?

Som kunde av Ad Curis kan du være helt trygg på at all data håndteres i henhold til Norm for informasjonssikkerhet og personvern i helse- og omsorgssektoren. All data blir lagret i en datahall i Norge.

Carasent Norge AS er godkjent tredjepartsleverandør på Norsk Helsenett. 

Hvor mye koster systemoppdateringer og support?

Ingenting. Oppdateringer og vedlikehold som jevnlig utføres er inkludert i lisensavgiften. Som bruker og kunde blir du også informert om endringer og nye funksjoner, i god tid før hver utgivelse.

Prosessen

Mer enn bare implementering

For oss handler kundeforhold om mer enn leveranse av tjenester og systemer. Det handler like mye om å følge opp kundene og være en nær partner – fra oppstart, leveranse og til support. Vi har fagpersoner med lang erfaring fra bransjen, slik at vi kan bidra med både faglig og teknisk rådgiving.
prosess-for-implementering
support_adcuris

Ida Amundsen
Fagkonsulent, Oslo

Bli en av 90+ virksomheter som øker kvalitet på sine tjenester

Vi har faglige dyktige rådgivere som bistår med å etablere effektive løsninger tilpasset din virksomhet og deres behov. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. 

support_adopus

Christer Sandal
Fagkonsulent, Bergen