adcuris-logotype

Journalsystem og samhandling i en og samme løsning

Sikrer god arbeidsflyt og bedre bruk av ressurser, som frigir verdifull tid til pasientbehandling.

Vi løser deres hodebry

Økte krav til brukermedvirkning gir hodebry for mange, og det er stort behov for digital samhandling, både med pasienter og mellom helsepersonell. Presset på ressurser og ønsket om redusert liggetid understreker behovet for gode digitale løsninger for forberedelse og støtte til pasienter, uavhengig av fysisk plassering. Med journalsystemet Ad Curis vil du imøtekomme disse kravene.

For å møte utfordringene med redusert tilgang til helsepersonell og tøffere konkurransevilkår, er det viktig for oss med effektivitet. Vi sparer verdifull tid i arbeidshverdagen med Ad Curis, som forenkler mange av våre prosesser. Det er betryggende for oss å ha en leverandør som ikke bare møter våre behov, men også bidrar med innovative digitale løsninger.

AdOpus_Mannlig-veileder-pa-kontor_Blob_03

Journalsystem og samhandling
i en og samme løsning

Vår kunnskap, din trygghet

Vi samarbeider med store kunder innen rehabilitering og TSB, og våre løsninger er utviklet basert på deres utfordringer og behov. 

Ta kontakt for gratis veiledning om digital samhandling og oppfølging. En av våre hyggelige fagpersoner vil ta kontakt for å avtale et digitalt møte. 

Se mer av løsningen
adcuris-logotype