adopus-logotype

Sikkert. Brukervennlig.
Nettbasert.

Markedets fremste arbeidsverktøy for tiltaksarrangører. Se selv og opplev forskjellen.

Så enkelt og sikkert at alle er superbrukere i nye Ad Opus

Tiltaksarrangører og veiledere følger en oppsatt prosess som sikrer kvalitet, og gir mer effektiv arbeidsflyt. Alle oppgavene er samlet, og man ser bare de delene som er relevante for seg. Dette forenkler arbeidshverdagen og brukervennligheten betraktelig.  

"Den nye løsningen fra Ad Opus har virkelig forbedret måten vi jobber på. Flere opplever at systemet er bedre tilpasset seg og sine behov, og vi bruker tiden mer effektivt. Implementeringen har vært et positivt løft for organisasjonen vår."

adcuris_hero3 (1)

Vår kunnskap - din trygghet

Vi kan bidra med både faglig og teknisk rådgiving, og sammen kan vi finne den beste løsningen for deg og din virksomhet.

Se selv og opplev forskjellen

Etter endt prøveperiode vil kostnader være basert på antall brukere i henhold til avtalen for Ad Opus. Dersom du ikke ønsker å fortsette tjenesten etter prøveperioden, vil du ikke bli belastet noe, og all lagret data vil bli slettet. 

Se selv og opplev forskjellen

Etter kostnadsfri prøveperiode på standard oppsett, vil kostnader være basert på antall brukere i henhold til avtale. Dersom du ikke ønsker å fortsette tjenesten etter prøveperioden, vil du ikke bli belastet noe, og all lagret data vil bli slettet. 

Prøv nye Ad Opus
adopus-logotype