Bedre flyt og samhandling

Med integrert løsning for samhandling kommer behandler tettere på sine brukere eller deltakere gjennom dialog og oppfølging før, under og etter behandling. Informasjonen som innhentes i kommunikasjonen kan gjenbrukes i behandlingsforløpet, i rapportering og til analyser.
samhandling-ad-voca

Mer tilgjengelige og tilpassede tjenester

Samhandlingsløsning som fremmer medvirkning fra brukere og deltakere, og således reduserer administrasjon for behandlere.

funksjoner

Automatikk og gjenbruk av informasjon

Som behandler kan du formidle informasjon og dokumentasjon på en sikker måte til personer du har ansvar for, andre behandlere og involverte. All informasjon kan gjenbrukes og lagres direkte i tilknyttet journalsystem. 

Løsningen leveres integrert med våre journalsystemer.

Dokumentdeling

Behandler kan dele dokumenter, informasjon og linker med relevante personer. 

Chat

En trygg plattform for chat, meldingsutveksling og videomøter.

Kartlegging

Skjematisk kartlegging som fremmer medvirkning og samhandling, samt validering av informasjon for å redusere risiko for feilinformasjon. 

Kalender

Synkronisert aktivitetskalender med de du som behandler er ansvarlig for. 

Egendefinerte skjema

Behandlere kan lage eller bestille egne skjema etter behov. 

Dokumentsignering

Digital signering med BankID. 

Sømløs samhandling

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer prissettingen?

Vår prismodell er tilpasset ulike typer virksomheter, avhengig av segment og størrelse. Vi tilbyr modeller både basert på antall pasientbesøk/år samt antall listede pasienter. Du er velkommen til å kontakte oss for mer prisinformasjon.

Hvem passer løsningen for?

Samhandlingsløsningen er integrert med våre journalsystemer, Ad Curis og Ad Opus. Løsningen passer derfor godt til både store og små virksomheter innenfor helse og omsorg.

Er dette en sikker løsning for sensitive opplysninger?

Som kunde av Carasent Norge kan du være helt trygg på at all data håndteres i henhold til Normen for informasjons-sikkerhet og GDPR. All data blir lagret i en datahall i Norge. 

Hvor mye koster systemoppdateringer og support?

Ingenting. Oppdateringer og vedlikehold som jevnlig utføres er inkludert i lisensavgiften. Som bruker og kunde blir du også informert om endringer og nye funksjoner, i god tid før hver utgivelse.

Fagkonsulent for pasientjournal for helse og omsorg

Ida Amundsen
Fagansvarlig, Oslo

Spørsmål? Kontakt oss!

Vil du vite mer om de ulike tjenestene våre? Vi hjelper deg gjerne, og veileder deg til den løsningen som passer din virksomhet best.

 

Fagkonsulent for elektronisk pasientjournal

Christer Sandal
Fagkonsulent, Bergen